Image Alt

Υπηρεσίες

Προτεραιότητα μας αποτελεί η υγεία των κατοικίδιων γι’ αυτό τον λόγο τα εργαλεία & ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε αποστειρώνεται μετά από κάθε χρήση! Οι υπηρεσίες που παρέχουμε διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του ζώου.
Πριν την έναρξη του καλλωπισμού πραγματοποιείται μία εκτενής οπτική και εξ επαφής αξιολόγηση της κατάστασης του σκύλου. Αυτή η διαδικασία μας βοηθάει να καταλήξουμε στο πακέτο περιποίησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Μπορεί επίσης να μας δώσει ενδείξεις για την κατάσταση της υγείας του, και να μας βοηθήσει στην έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
Επιπλέον προσφέρουμε την υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης στον χώρο σας σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα ή τον χρόνο. Η μεταφορά γίνεται από επαγγελματία οδηγό με 15 ετή εμπειρία.

Bath Only

Κάνουμε μπάνιο τον τετράποδο φίλο σας χρησιμοποιώντας τα καινοτόμα προϊόντα καλλωπισμού της Top Dog, με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και αιθέρια έλαια προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε κατοικίδιου ξεχωριστά.
Καθαρίζουμε τα αυτιά χρησιμοποιώντας φυτικό καθαριστικό διάλυμα για να απομακρύνουμε βρωμιές , τρίχες και το περιττό κερί.
Στεγνώνουμε το τρίχωμα με ειδική στεγνωτική φυσούνα (blaster), κόβουμε τα νύχια και ενυδατώνουμε τις πατούσες και αρωματίζουμε.
Συνήθως συνδυάζονται υπηρεσίες όπως το ξεκόμπιασμα και η αφαίρεση νεκρού τριχώματος.

Bath & Tidy up

Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες που αφορούν το μπάνιο σε συνδυασμό με το κούρεμα με μηχανή στις περιοχές που λερώνονται συνεχώς (γενετήσια περιοχή, κοιλίτσα και πατουσάκια).
Επιπλέον, καλλωπίζουμε με ψαλίδι συγκεκριμένες περιοχές του σώματος του σκύλου όπως τα πόδια, τους γλουτούς, το κεφάλι ή/και τα αυτιά.
Είναι ιδανικό για μεσαίες και μακρύτριχες φυλές καθώς και μίξεις αυτών, που δεν κουρεύονται δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε σκύλου.
Συνήθως συνδυάζονται υπηρεσίες όπως το ξεκόμπιασμα και η αφαίρεση νεκρού τριχώματος.

Full Groom

Ολοκληρωμένος καλλωπισμός σκύλου όπου περιλαμβάνονται όλες οι παροχές του μπάνιου σε συνδυασμό με υπηρεσίες όπως το κούρεμα με μηχανή ή ψαλίδι, hand stripping ή αφαίρεση νεκρού τριχώματος ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σκύλου!
Κούρεμα
Στις περιπτώσεις που θέλουμε αρκετά κοντό κούρεμα ή υπάρχουν κόμποι που δεν είναι δυνατόν να λυθούν κάνουμε προετοιμασία κουρεύοντας με μηχανή πριν το μπάνιο.
Μετά το μπάνιο ακολουθεί το λύσιμο των κόμπων και η ολοκλήρωση του κουρέματος με μηχανή στο επιθυμητό μήκος και έπειτα κούρεμα με ψαλίδι σε όλο το μουσουδάκι (στόμα, μούσι, γωνίες ματιών), φράντζα, κεφάλι, μήκος αυτιών, μήκος ουράς και στα ποδαράκια.
Κουρεύουμε το τρίχωμα σύμφωνα με την προτίμηση του κηδεμόνα και την κατάσταση του τριχώματος.
Stripping
Το stripping είναι μια τεχνική του grooming με την οποία αφαιρείται το νεκρό τρίχωμα ενός ζώου με την χρήση ειδικών εργαλείων.
Τέλος κουρεύουμε με ψαλίδι τα απαραίτητα σημεία, φράντζα, φρύδια, μούσι, ουρά, πόδια, παντελονάκι και φούστα, ανάλογα με τη φυλή και τις προτιμήσεις σας.

Puppy Welcoming

Στο Pawsome Dog Grooming, θέλουμε ολα τα σκυλάκια να έχουν μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, είναι να βάλουμε τις βάσεις από την αρχή.
Μόλις το κουτάβι έχει κάνει τους εμβολιασμούς και ο κτηνίατρός σας δώσει την έγκριση, μπορεί να ξεκινήσει η εξοικίωση με τον καλλωπισμό του.
Το πακέτο κουταβιών είναι μια ήπια εισαγωγή στην περιποίηση από την ηλικία των 14 εβδομάδων έως 8 μηνών. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η πρώτη εντύπωση των κουταβιών σας για την περιποίηση να είναι απαλλαγμένη από άγχος και λάθος χειρισμούς. Ο σκύλος σας έχει μια ζωή καλλωπισμού μπροστά του και ως εκ τούτου στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι απολαμβάνει ή έστω δέχεται να περιποιείται χωρίς πολύ άγχος.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει μπάνιο, χτένισμα,κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών καθώς και συμμάζεμα σε πατούσες, ευαίσθητη περιοχή και πρόσωπο (όπου απαιτείται).

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω μπάνιο τον σκύλο μου;

Η συχνότητα εξαρτάται από τις ανάγκες του τριχώματός τους. Ένα μακρύ τρίχωμα έχει ανάγκη από συχνό χτένισμα και περιποίηση. Βασικό κριτήριο που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας είναι κατά πόσο λερώνεται στις βόλτες μας καθώς και τις οσμές που παρατηρούμε σε κλειστούς χώρους. Τα σκυλιά που μένουν μαζί μας μέσα στο σπίτι, προτείνεται να κάνουν μπάνιο περίπου μία φορά το μήνα και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Στις περιπτώσεις που χρειαστεί να κάνουν πιο συχνά μπάνιο πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ήπια και εξειδικευμένα προϊόντα καλλωπισμού.

Πόσο συχνά πρέπει να χτενίζω τον σκύλο μου;

Είναι σημαντικό να χτενίζουμε τον σκύλο μας τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Στα μακρύτριχα ζώα συστήνεται το καθημερινό χτένισμα. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται οι νεκρές τρίχες, και μαζί τους σκόνη και αλλεργιογόνα. Το δέρμα μπορεί και αναπνέει καλύτερα και δεν δημιουργούνται κόμποι. Επίσης, χτενίζοντας το κατοικίδιό μας μπορούμε να εντοπίσουμε παράσιτα όπως ψύλλους, κροτώνες και τυχόν δερματικές αλλοιώσεις. Με το χτένισμα τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και αν γίνει με την κατάλληλη χτένα, η διαδικασία θα είναι πολύ ευχάριστη. Επίσης, έχει αποδειχθεί πως το συχνό χτένισμα μεγαλώνει το δέσιμο μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου.

Πόσο διαρκεί το κούρεμα και η περιποίηση του σκύλου μου;

Ο χρόνος εξαρτάται από την περιποίηση που χρειάζεται ο σκύλος σας και το τρίχωμα του. Επίσης εξαρτάται από την συμπεριφορά του απέναντι στα μέσα καλλωπισμού και σε εμάς. Αν αγχώνεται με το μπάνιο και το κούρεμα, πρέπει να του δείξουμε ότι δεν κάνουμε κάτι που θα τον πονέσει ώστε με τον καιρό να απολαμβάνει τον καλλωπισμό! Πρέπει να είμαστε ήρεμοι όταν ερχόμαστε στο κομμωτήριο και να έχουμε κάνει μια μεγάλη βόλτα, καλύπτοντας και τις βασικές ανάγκες του, προκειμένου να έχει φύγει το ανεπιθύμητο στρες.

Πρέπει να φύγω ή να μείνω κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού;

Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Μπορείτε να μείνετε αν θέλετε ή και όχι ! Για τα πολύ αγχωμένα σκυλάκια προτείνουμε να αποφεύγεται η οπτική επαφή με τον κηδεμόνα του κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών μας. Σε αντίθετη περίπτωση τα συναισθήματά τους εντείνονται και η διαδικασία μπάνιου – κουρέματος επιβαρύνει τη σχέση εμπιστοσύνης που θέλουμε πάντα να επιτυγχάνουμε με τους τετράποδους φίλους μας. Σε σπάνιες περιπτώσεις, κυρίως σε ηλικιωμένα σκυλάκια με προβλήματα υγείας, η παρουσία του κηδεμόνα κρίνεται απαραίτητη.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Οι παρακάτω υπηρεσίες παρέχονται είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά με κάποιο από τα παραπάνω πακέτα περιποίησης. Προτείνουμε να γίνονται συνδυαστικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιπόιηση Άκρων - Κόψιμο Νυχιών, Τριμάρισμα τριχών και ενυδάτωση πατουσών

Deshedding (Αφαίρεση Νεκρού Τριχώματος) - Ιδανικό για σκυλάκια με διπλό μανδύα

Dematting (Ξεκόμπιασμα) - Αφαίρεση κόμπων

Stripping - Πραγματοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες φυλές με την χρήση ειδικού εργαλείου, που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη αφαίρεση της νεκρής τρίχας του σκύλου, αφήνοντας μόνο την ζωντανή.

Άδειασμα Πρωκτικών Αδένων

Καλέστε μας για ραντεβού

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία καθώς και για το κλείσιμο ραντεβού είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνύματος (Viber, WhatsApp)

Ωράριο Λειτουργίας

Δυνατότητα ραντεβού εκτός ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

  • Δευτέρα 10:00 - 19:00
  • Τρίτη 10:00 - 19:00
  • Τετάρτη 10:00 - 19:00
  • Πέμπτη 10:00 - 19:00
  • Παρασκευή 10:00 - 19:00
  • Σάββατο 10:00 - 19:00
Google Reviews
Mariana LalaouniMariana Lalaouni
11:56 12 Mar 23
I highly recommend Pawsome pet grooming for anyone looking for a caring and professional grooming experience for their furry friends. The staff is very attentive and they really took the time to make sure my German Shepherd, Kimonas, was comfortable and happy throughout the entire grooming process. Thank you, Pawsome!
Elvie TsolakakiElvie Tsolakaki
11:14 28 Sep 22
Sophia is awesome!! She respects your pet, very kind very professional and with a lot of patience!! She makes you feel at home! The best dog grooming place ever✔️well done!!! My dog has a difficult fur but Sophia did her magic and fixed other pet groomers mistakes!! 🙏🏻🙏🏻Thank you!! Highly recommended!!
regina rondogiannisregina rondogiannis
18:40 21 Sep 22
While visiting family in Athens I had wanted to prepare my fur baby for his flight back home by getting a bath. Pawsome was able to accommodate us last minute. She also provided day care services so that my husband and I could visit the local sights. When we returned my Bailey was sleeping and the owner was right next to him petting him. It was the sweetest thing I have ever seen from a groomer. I could tell she loves what she does and more so has a love for the pets left in her care. I would 100% recommend Pawsome for grooming and daycare services. σας ευχαριστουμε πολυ ❤️
CKCK
11:15 17 Aug 22
Pawsome is a cute little dog grooming place full of pawsitive energy and care. It is really close to the Acropolis metro and to the nearby hotels there. Sofia is a very kind and skilled professional that took a really good care of my hunting doggo. She loves dogs and she loves what she does and this is of utter importanceI highly recommend this place and we will definitely be back to try the daycare service!
iro kouiro kou
16:00 08 Aug 22
Hi i recently visited Pawsome for grooming for my dog Milo.Coming from UK i was a bit skeptical of leaving him but Sofia made us both feel very welcome from the start!We left him to visit Acropolis and on our way back although we were a bit late Sofia was very cool about it and Milo seemed quite comfortable in her presence which was great!Pet grooming in the UK is much more expensive so i was really pleased with the quality of the service in comparison with the price!we will definitely visit you again!!
Flo Monti LladósFlo Monti Lladós
20:36 04 Aug 22
Really nice place. The groomer is lovely with dogs and humans. She understood that I was a little nervous because it was the first time I was going there and she made sure I was comfortable leaving Theo there. And the most important part, Theo was happy when I picked him up. You know, dogs don’t lie 🐶 if they are happy means grooming was a good experience!
js_loader

Το Pawsome Dog Grooming βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας με άμεση πρόσβαση από τις Λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καλλιρόης.
Eξυπηρετούν πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς βρισκόμαστε 500μ. από το Μετρό Ακρόπολης, 600μ. από Στήλες Ολυμπίου Διός και 600μ. από Συγγρού – Φίξ.
Επιπλέον προσφέρουμε την υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης στον χώρο σας σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα ή τον χρόνο.

Instagram